HOT

BEDBUG Killer 70 ml spray DKK 149,-

• Rejsestørrelse til flyrejser
• Virker straks
• Giftfri

Spray under seng, på fly-/taxasæde, stol, kuffert mv. for øjeblikkelig virkning

BEDBUG KILLER

VÆGGELUS/SENGELUS ER ET OFTERE OG OFTERE FOREKOMMENDE SKADEDYR I HJEM, PÅ HOTELLER OG ANDRE STEDER, HVOR MENNESKER OG DYR OPHOLDER SIG. DERFOR KAN MAN MED RETTE KALDE DEM DETTE ET ÅRTIS SKADEDYRSPLAGE, SOM BEDBUG KILLER KAN HJÆLPE DIG MED AT UNDGÅ OG BEKÆMPE.

Destinationer som Paris, London, New York, Bangkok mv. (ikke udtømmende) er i høj grad plaget af væggelus-/senglusangreb, hvorfor du bør være særlig opmærksom herpå under rejse.

Har man overnattet på fx et hotel inficeret med væggelus/sengelus, er der stor chance for at bringe dem med hjem til sin private bolig, hvis man ikke tager sig de rette forholdsregler med BEDBUG Killer.

Typisk spreder insekterne sig fra kufferter og anden bagage til sengemiljø – og derefter videre i resten af boligen - eller andre lejligheder i beboelsesejendomme via rør, elektriske installationer o.lign.

Er privatboligen først inficeret med væggelus/sengelus vil bekæmpelse heraf være en besværlig og omkostningsfuld affære og bør derfor undgår med BEDBUG Killer.

Når du rejser:

  1. Anvend BEDBUG Killer særligt i sengen inden den tages brug
  2. Se efter tegn på væggelus/sengelus på dit overnatningssted: vend sengen - og især boksmadrasser - og se efter skadedyret, herunder ekskrementer og æg i form af små sorte prikker, i alle hjørner og kanter
  3. Behold dit tøj i kuffert og tasker. Stil dem væk fra sengen og oppe fra gulvet, fx på et bord
  4. Har du mistanke om væggelus/sengelus, så vask alt tøj og sengetøj inden kontakt med hud. Du bør også skifte overnatningssted, hvis du konstaterer væggelus/sengelus, herunder ekskrementer og æg fra insektet
  5. Hvis muligt stil kufferter og tasker i fryseren i et døgns tid inden du pakker ud hjemme efter endt rejse
FØLG OS PÅ FACEBOOK

KLIK HER

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

KLIK HER