BRUGSANVISNING

BEDBUG Killer anvendes i og omkring steder, hvor mennesker og dyr (væggelus/sengelus´ fødekilder) opholder sig.

Påfør BEDBUG Killer direkte på insekterne hvis de er synlige eller på steder og områder, hvor væggelus/sengelus formodes at opholde sig: senge, sengebunde, madrasser (inkl. revner og hjørner), stole mv. Anvend gerne madrasbeskyttelse eller betræk for at undgå enhver kontakt - og bed om nyt værelse eller find andet hotel, hvis sengelus/væggelus eller deres ekskrementer er synlige.

Produktet er effektivt indenfor få minutter og insektet vil gradvist blive ubevægeligt. Foretag flere behandlinger ved den mindste tvivl for optimal beskyttelse.

Forholdsregler:
Spray ikke BEDBUG Killer på områder, der er beregnet til at komme i kontakt med fødevarer. Sprøjt ikke på mennesker, planter eller dyr. Vask hænder efter brug. Undlad udledning til afløb og vandløb. Luft ud under behandlingen med BEDBUG Killer, og yderligere 30-120 minutter efter behandlingen. Bortskaf produktet og emballage i overensstemmelse med lokale regler. Brug ikke BEDBUG Killer til andet end dets tilsigtede formål.

Dette produkt er ikke klassificeret som farligt iht. Forordning (EF) nr. 1272/2008. Det er let biologisk nedbrydeligt iht. OECD 301A.

BEDBUG Killer pletter ikke, men pas på elektronisk udstyr og sarte overflader, fx trægulv. For en sikkerheds skyld, test et ikke-synligt sted før behandling.

KØB NU

BEDBUG Killer 70 ml spray DKK 149,-• Rejsestørrelse til flyrejser
• Virker straks
• Giftfri

Spray under seng, på fly-/taxasæde, stol, kuffert mv. for øjeblikkelig virkning

KØB NU

SUPER EFFEKTIV OG BIOLOGISK NEDBRYDELIG INSEKTSPRAY MOD VÆGGELUS/SENGELUS

Væggelus/sengelus er et oftere og oftere forekommende skadedyr i hjem, på hoteller og andre steder, hvor mennesker og dyr opholder sig. Derfor kan man med rette kalde dem dette et årtis skadedyrsplage, som BEDBUG Killer kan hjælpe dig med at undgå og bekæmpe

Væggelus/sengelus er et oftere og oftere forekommende skadedyr i hjem, på hoteller og andre steder, hvor mennesker og dyr opholder sig.
Derfor kan man med rette kalde dem dette et årtis skadedyrsplage, som BEDBUG Killer kan hjælpe dig med at undgå og bekæmpe

BEDBUG Killer er effektivt indenfor få minutter og insektet vil gradvist blive ubevægeligt.
Foretag flere behandlinger ved den mindste tvivl for optimal beskyttelse.
Anvend BEDBUG Killer særligt i sengen inden den tages brug

BEDBUG Killer er et super effektiv og biologisk nedbrydelig insektspray mod væggelus/sengelus
Fås i en en speciel rejsevenlig sprayflaskeHOT

BEDBUG Killer 70 ml spray DKK 149,-

• Rejsestørrelse til flyrejser
• Virker straks
• Giftfri

Spray under seng, på fly-/taxasæde, stol, kuffert mv. for øjeblikkelig virkningPRODUKTBESKRIVELSE

BEDBUG KILLER ER ET SUPER EFFEKTIV OG BIOLOGISK NEDBRYDELIG INSEKTSPRAY MOD VÆGGELUS/SENGELUS:

 • BEDBUG Killer er klar til brug og er brugervenlig
 • Til inden- og udendørs brug
 • Pletter ikke (test dog på usynligt sted inden brug)
 • Giftfriplantebaseret polymer
 • Sikker til brug i nærheden af børn og kæledyr
 • Miljøbevidst bekæmpelse af væggelus
 • Tiltrækker ikke naturens livsvigtige bier
 • Beskytter naturens mangfoldighed
 • Indeholder 70 ml

KØB NUBEDBUG KILLER

VÆGGELUS/SENGELUS ER ET OFTERE OG OFTERE FOREKOMMENDE SKADEDYR I HJEM, PÅ HOTELLER OG ANDRE STEDER, HVOR MENNESKER OG DYR OPHOLDER SIG. DERFOR KAN MAN MED RETTE KALDE DEM DETTE ET ÅRTIS SKADEDYRSPLAGE, SOM BEDBUG KILLER KAN HJÆLPE DIG MED AT UNDGÅ OG BEKÆMPE.

Destinationer som Paris, London, New York, Bangkok mv. (ikke udtømmende) er i høj grad plaget af væggelus-/senglusangreb, hvorfor du bør være særlig opmærksom herpå under rejse.

Har man overnattet på fx et hotel inficeret med væggelus/sengelus, er der stor chance for at bringe dem med hjem til sin private bolig, hvis man ikke tager sig de rette forholdsregler med BEDBUG Killer.

Typisk spreder insekterne sig fra kufferter og anden bagage til sengemiljø – og derefter videre i resten af boligen - eller andre lejligheder i beboelsesejendomme via rør, elektriske installationer o.lign.

Er privatboligen først inficeret med væggelus/sengelus vil bekæmpelse heraf være en besværlig og omkostningsfuld affære og bør derfor undgår med BEDBUG Killer.

Når du rejser:

 1. Anvend BEDBUG Killer særligt i sengen inden den tages brug
 2. Se efter tegn på væggelus/sengelus på dit overnatningssted: vend sengen - og især boksmadrasser - og se efter skadedyret, herunder ekskrementer og æg i form af små sorte prikker, i alle hjørner og kanter
 3. Behold dit tøj i kuffert og tasker. Stil dem væk fra sengen og oppe fra gulvet, fx på et bord
 4. Har du mistanke om væggelus/sengelus, så vask alt tøj og sengetøj inden kontakt med hud. Du bør også skifte overnatningssted, hvis du konstaterer væggelus/sengelus, herunder ekskrementer og æg fra insektet
 5. Hvis muligt stil kufferter og tasker i fryseren i et døgns tid inden du pakker ud hjemme efter endt rejse
FØLG OS PÅ FACEBOOK

KLIK HER

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

KLIK HER